Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori ai revistei Total Film, o cunoscută publicaţie cu specific cinematografic.

Jennifer Lawrence

 

Prima poziţie în acest clasament insolit este ocupat de Jennifer Lawrence, informează lefigaro.fr. Nominalizată la Oscar pentru foarte apreciatul ei rol din "Silver Linings Playbook", tânăra actriţă americană place publicului larg mai întâi pentru aerul ei natural şi pentru polivalenţa ei actoricească.

Deşi i-a sedus pe criticii de cinema cu rolul din "Silver Linings Playbook", Jennifer Lawrence are în acelaşi timp mare succes şi la public, fiind eroina francizei "The Hunger Games", al cărei al doilea film va fi lansat în acest an.

Scarlett Johansson

 

 

Locul al doilea este ocupat de Scarlett Johansson, despre care se spune că are tot ce îi trebuie pentru a fi pe placul publicului.

Aleasă de mai multe ori "cea mai sexy femeie a anului", actriţa americană a pierdut însă acest titlu şi ocupă acum doar poziţia a doua, rămânând însă una dintre cele mai seducătoare apariţii feminine din cinematografia hollywoodiană.

Scarlett Johansson va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Janet Leigh din filmul biografic despre Alfred Hitchcock şi în filmul "Don Jon's Addiction", regizat de Joseph Gordon-Levitt.

Kristen Stewart

 

Kristen Stewart, clasată pe locul al treilea, a avut parte de un an bogat în emoţii. În ciuda nominalizării la Zmeura de Aur la categoria "cea mai proastă actriţă" pentru rolul Bella din filmele francizei "Amurg/ Twilight", actriţa americană are o frumuseţe care încântă publicul şi criticii de film.

Ea va juca în curând în continuarea filmului "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător", un film care a făcut deja mult zgomot la Hollywood. Kristen Stewart a avut în vara anului trecut o aventură cu regizorul acestei pelicule, Rupert Sanders, iar această infidelitate - recunoscută de ambii protagonişti - a condus la despărţirea ei de Robert Pattinson şi a regizorului de soţia sa, Liberty Ross.

 

Emma Stone a cucerit inima personajului Spiderman anul trecut şi ocupă locul al patrulea în acest top. Actriţa americană a cucerit restul planetei însă cu rolurile din "Culoarea sentimentelor/ The Help" şi "Crazy Stupid Love". Admiratorii ei au motive de bucurie: tânăra actriţă cu părul roşu şi ochi albaştri va apărea în şase filme în 2013.

 

Mila Kunis se află pe poziţia a cincea. Marele public a descoperit-o alături de Natalie Portman în drama "Black Swan".

De atunci, actriţa cu origini slave a fost aleasă cea mai sexy femeie din lume de către publicaţia Esquire Magazine şi i-a luat locul lui Demi Moore în braţele lui Ashton Kutcher. Mila va putea fi văzută în acest an în cinematografe în filmul "Grozavul şi puternicul Oz".

Topul 10 al celor mai sexy actriţe de la Hollywood este completat în ordine de Emma Watson, Anne Hathaway, Zooey Deschanel, Natalie Portman şi Charlize Theron.

Revista Total Film a alcătuit şi un top al celor mai sexy 10 actori de la Hollywood, în care primul loc a fost ocupat de mai puţin cunoscutul Tom Hiddleston, un actor care s-a remarcat în pelicule precum "Thor", "Miezul nopţii în Paris" şi "Răzbunătorii/ The Avengers".

Locurile următoare au fost ocupate în ordine de actorii Robert Pattinson, Ryan Gosling, Benedict Cumberbatch, Richard Armitage, Tom Hardy, Alan Rickman, Michael Fassbender, Robert Downey Jr. şi Chris Hemsworth.