Hyundai va scoate in curand un SUV care se va bate cu Nissan Quashqai, iar daca promisiunile de la Geneva se vor pastra, se anunta o lupta castigata cu 3-0 din start.

De ce ne-a atras atentia Intrado? Simplu: 80% din masina este o compozitie de carbon si fibre usoare foarte rezistente, motorul electric de ultima generatie bazat pe hydrogen se anunta foarte performant si aproape gratuit de folosit, iar interiorul este dotat cu atatea gadgeturi incat ar face fericite 2 familii la un loc.

Design-ul pentru Intrado este inspirat din industria aeronautica. Numele provine si el de la o componenta vitala din structura aripilor avioanelor comerciale. Coreenii sustin ca au gandit masina de la interior spre exterior, iar acest lucru se poate confirma imediat ce te asezi confortabil pe una dintre banchete.Totul este asezat astfel inca „ sa fie la indemana”. De la volan si pana la consola centrala ai impresia ca esti de fapt la mansa unui „777”

Chiar daca preturile nu sunt confirmate, zvonurile arata ca Hyundai ar putea sa-l arunce pe piata pe Intrado chiar sub ce ofera acum concurenta. Un alt as din maneca pentru a musca din piata lui Qashqai.

hyundai intrado - 5