Cei mai impatimiti fani ai grupului Volkswagen se strang in fiecare an la Worthersee, Austria, ca sa petreaca cum stiu ei mai bine. Cu masini tari si multa bere! Evenimentul strange anual peste 150.000 de fani ai VW, Audi, Skoda sau Seat, dar si multi rivali pusi pe glume.

Una din marcile rivale a hotarat sa le strice nemtilor petrecerea, intr-un mod cat se poate de original. Concurentii s-au infiltrat la petrecere si au impartit 6.000 de ochelari 3D, cu care i-au sfatuit pe fani sa priveasca focul de artificii. Fanii n-au banuit nicio clipa ce avea sa se intample!

Participantii credeau ca ochelarii le-au fost dati de reprezentantii Volkswagen. N-au crezut nicio clipa ca, de fapt, totul a fost o farsa. Au ramas masca atunci cand, in timpul focului de artificii, au inceput sa vada logo-urile Opel. Multi au gustat gluma, dar cei mai fanatici dintre ei n-au putut suporta gandul ca au luat teapa si au pus ochelarii pe foc.

Bieinteles, oficialii Opel au tacut malc si n-au recunoscut nimic, mai cu seama ca sunt “recidivisti”. Le-au mai stricat o petrecere celor de la Volkswagen si anul trecut cu un banner nu tocmai… ortodox!