Zlatan Ibrahimovic a împlinit 41 de ani. Starul lui Milan se recuperează după operația la genunchi, dar s-a bucurat din plin de aniversare. Atacantul suedez a decis să-și facă două cadouri extravagante.  Dacă anul trecut vârful lui AC Milan și-a achiziționat un Ferrari SF90 Stradale de 467.000 de euro, anul acesta a plusat.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic și-a cumpărat două Ferrari, unul alb și unul roșu. Ibra a ales un Ferrari Daytona SP3, estimat la aproximativ 2.2 milioane de euro și un Ferrari 812 Competizione A, estimat la peste 550.000 de euro. Suedezul a făcut un colaj cu cele două mașini, iar la descrierea fotografiei a scris ”La mulți ani lui Zlatan!”

Tradiție excentrică

Cu aceste daruri, Ibrahimovic își continuă tradiția de a-și cumpăra câte o super mașină de ziua lui. La împlinirea a 38 de ani și-a luat un Ferrari Monza Sp2, iar la39 de ani a achiziționat un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition.

Fotbalistul a primit o mulțime de mesaje pe rețelele sociale, inclusiv din partea celor de la AC Milan, clubul unde este legitimat.

”Nu se mai fac ca tine. Să ai o aniversare divină. Într-un cuvânt, unic!”, au scris rossonerii.

Foto FACEBOOK