Florin Zamfirescu se confuntă cu probleme de sănătate, dar din fericire, soția sa care este medic, are grijă ca actorul să nu facă excese.

Florin Zamfirescu este împreună din 2014 cu medicul Daciana Toma (54 de ani).

Maestrul în vârstă de 74 de ani recunoaște că este atent la stilul de viață și mărturisește că nu bea, nu fumează și nici nu pierde nopțile.

De ceva timp, actorul s-a mutat la ţară şi încearcă să ducă un stil de viaţă sănătos.

Mai țin regim, că este mai sănătos. Sunt în grija soției. Am colesterol, tensiune oscilantă… Face ciorbe multe, delicioase, dar consumăm destul de puțină carne. Nu prea ne mai place carnea. Mie nu îmi mai place carnea. Îmi plac cartofii prăjiți sau copți. Eu nu mai consum lactate deloc. Unt, smântână, lapte, brânză, nimic… Am renunțat la lactate și la alcool, cu toate că eu nu prea am băut. Am descoperit că dacă beau un pahar de vin pe săptămână e foarte sănătos, dar atât”, a declarat Florin Zamfirescu, potrivit viva.

Actorul are grădină proprie de care se ocupă la reședința sa de la țară: Le fac eu. Am un prieten care mă ajută, am udătură la picătură, am un acoperiș pentru ploile acide, care înnegresc roșiile. E un acoperiș, dar nu e seră. Am avut anul trecut niște roșii foarte mari. Cred că trei tone de roșii am avut. Am dat la toți vecinii. Grădina mea nu este mare, are 180 mp. Dar această grădină hrănește cinci familii. Pe mine, pe vecinul care se ocupă mai mult de ea, dar el are două familii, iar eu am și eu două. Deci hrănește șase familii, de fapt. Am chemat vecinii să vină să ia roșii și nu se cunoștea că au luat.

Florin Zamfirescu se află la cea de-a patra relație a vieții sale. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, și primul lui copil, de care a divorțat la 25 de ani. După care a urmat căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, cu care a fost 12 ani, împreună au o fată, pe Ștefana.

A urmat mariajul cu Cătălina Mustață, cu care a fost 21 de ani. Au divorțat cu scandal în 2012. În 2014 a întâlnită pe Daciana Toma, actuala parteneră cu care este și în prezent.

Foto Facebook