Adrian Mutu se confruntă cu probleme de sănătate înaintea derby-ului dintre FCU Craiova și Rapid. FC Rapid a anunţat, sâmbătă, că tehnicianul Adrian Mutu a fost operat de apendicită.

“Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul de pe Facebook al FC Rapid.

Inițial Mutu s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Adrian Mutu, de urgență la spital

În dimineața zilei de sâmbătă, Adrian Mutu s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Cauza ar fi fost o stare febrilă pe care a acuzat-o antrenorul. 

Potrivit celor de la Orangesport, antrenorul giuleștenilor a ales să meargă la Spital după ce medicii s-au temut că acesta ar fi suferit o criză de apendicită. 

Ajuns la Urgențe însoțit și de de doctorul de la Rapid, Mutu a fost consultat și a decis să plece, fiind escortat de jandarmi, asta după ce medicul rapidului i-a recomandat să nu rămână la spital.

FC Rapid joacă în această seară, de la ora 21.30, în deplasare, cu U Craiova 1948, în etapa a zecea a Superligii.

Ce spunea antrenorul giuleștenilor înaintea confruntării cu oltenii

„Un meci extrem de complicat. Ne aşteaptă o echipă care ne-a învins pe Giuleşti. Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm meciul. Vrem să ne menţinem pe prima poziţie şi de aceea vrem victoria.

Va fi foarte greu să ne menţinem acolo (n.r. – pe primul loc al clasamentului Ligii I), încercăm să facem acest lucru cât mai mult posibil. Eu cred că FCU are jucători buni. Am înţeles că şi Bauza e refăcut şi va juca contra noastră”, afirma Adrian Mutu, la conferința de presă de dinaintea partidei dintre FC „U” Craiova și Rapid.

Antrenorul se va confrunta cu formația pe care a pregătit-o în sezonul trecut. Pe fondul lipsei de rezultate, Adrian Mutu a rupt înțelegerea cu patronul Adrian Mititelu și a plecat din Bănie. Ulterior, el a fost instalat ca antrenor principal al echipei Rapid. În cariera de antrenor, Mutu a mai lucrat la ASA Târgu Mureș, FC Voluntari, echipa de tineret Al Wahda și naționala de tineret a României.

Foto FACEBOOK