Andreea Răducan a dezvăluit că la începutul acestui an a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Turcia. Fosta gimnastă în vârstă de 39 de ani le-a spus fanilor din mediul virtual cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultimele luni.

Marea campioană a suferit o intervenție la picior.

„Un chist care apăsa pe nervul tibial îmi crea un mare disconfort”

„Una dintre dorințele pe care le-am avut anul trecut a fost aceea de a rezolva o problemă de sănătate. Un chist care apăsa pe nervul tibial îmi crea un mare disconfort în zona gleznei. Am așteptat ce-i drept tot anul dar important este că am găsit rezolvare acestei probleme.

La mijlocul lunii Decembrie 2022, (...) am decis să fac această intervenție chirurgicală în cea mai recent deschisă clinică din Istanbul, cu echipa de medici condusă de Prof. Dr. Selami Çakmak și Prof. Dr. Mehmet Ișyar. Știu că una din profesiile pe care nu aș putea să le practic niciodată, este aceea de medic.

Din acest motiv, am multă recunoștință și respect pentru medicii în mâna cărora ne punem viața. Acei medici care își practică meseria cu responsabilitate, profesionalism și pasiune. (...) Mulțumesc întregii echipe. Vă doresc tuturor multă, multă sănătate, iar întâlnirile cu medicii să fie doar pentru control și prevenție”, a fost anunțul făcut de fosta gimnastă, în mediul virtual.

Momentul dificil care i-a schimbat viața

Andreea Răducan uimea lumea gimnasticii cu evoluția sa de la Jocurilor Olimpice de la Sydney 2000, însă bucuria sa a fost curmată de anunțul CIO: a fost testată pozitiv la pseudoefedrină, iar medalia de aur i-a fost retrasă.  Pseudoefedrina (un derivat al efedrinei) se găsește în toate medicamentele pentru răceală și gripă. Cu toate că o anchetă a scos la iveală nevinovăția Andreei, TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) a decis că regulamentul antidoping trebuie să fie respectat, iar gimnasta din România a rămas fără o medalie atât de importantă.

Andreea Răducan este căsătorită cu Daniel Tandreu și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat.

Foto Facebook