Are 1,78 metri, 130 de kilograme de muschi intens lucrati la sala si a cunoscut faima pe retelele de socializare. Infatisarea infricosatoare si pieptul cu o circumferinta de 140 de centimetri i-au adus porecla de „Bestia”. Pe "frumoasa" lui o cheama Frederikke.

Pentru a se mentine in forma, barbatul consuma 5500 de calorii pe zi: "Fascinatia mea pentru muschi a inceput atunci cand era mic. Cand ma uitam la desene animate, mereu imi placeau mai mult raufacatorii decat eroii, deoarece erau mai musculosi. Cand am inceput aceasta transformare corporala acum doi ani, muschii mei au inceput sa creasca din ce in ce mai mult, iar oamenii m-au poreclit "Jens, the Beast", a declarat barbatul.

Culturistul a facut puscarie timp de patru ani si spune ca a fost profund afectat de moartea mamei sale, care a incetat din viata pe cand el avea doar 24 de ani. In prezent, acesta s-a reabilitat si conduce propria firma de consiliere on-line "State of Mind" pentru cei interesati de fitness si dezvoltare personala.

Are 130 de kilograme, 40 de tatuaje si o porecla infioratoare: Bestia. Cum arata insa iubita lui
Sursa FOTO: Daily Mail

Cum arata danezul inainte

Are 130 de kilograme, 40 de tatuaje si o porecla infioratoare: Bestia. Cum arata insa iubita lui
Sursa FOTO: Facebook