Michael Jephcott a avut un stil de viata nesanatos in copilarie - consuma foarte multe chipsuri, pana la 12 pungi, si sucuri acidulate in fiecare zi! Astfel ajunsese sa aiba atacuri de panica si astm la 25 de ani si cantarea 115 kilograme.

A renuntat insa la aceste vicii si s-a alaturat unei sali de forta - a slabit astfel enorm, ajungand sa cantareasca aproape jumatate fata de inainte!

Michael s-a alaturat unei sali de forta iar toata viata lui s-a schimbat: "Nu aveam pic de incredere in mine cand aveam peste 115 kilograme. Luam antidepresive din aceasta cauza. Prietenii mei ieseau in oras insa eu refuzam pentru ca imi era rusine de propriul meu corp" povesteste acesta.

In doar cateva luni a slabit 25 de kilograme si apoi a inceput sa puna muschi. S-a decis sa se alature si unui club de box si in urmatoarele luni a ajuns sa cantareasca 60 de kilograme. A reusit sa devina Amateur Boxing Association (ABA) Novice champion dupa ce si-a invins adversarul prin decizie unanima.

"Adolescentul gras nu ar fi visat niciodata ca voi deveni campion in box" mai spune Michael.

Avea 115 kilograme si suferea de atacuri de panica si astm! Cum arata acum un campion la box dupa ce a renuntat la un singur lucru