Florin Piersic Jr a făcut o serie de dezvăluiri atât despre viața personală, cât și profesională. Fiu al unor actori celebri, Florin Piersic și Tatiana Iekel, Florin Piersic Jr. este și scenarist, regizor, producător de film și scriitor.

Se luptă cu depresia

Florin Piersic Jr. a măturisit că luptă cu depresia în fiecare zi, dar că încearcă să o transforme în altceva pentru a elibera „demonii“.  

„Am fost în depresie în fiecare zi din viață. Adică de când sunt conștient... Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie... Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol“, a declarat actorul într-un interviu televizat.

„Astăzi au existat niște motive personale care m-au făcut să stau 5 minute în ceea ce putem numi depresie, dar depresia are și ea nuanțe, așa că poate să fie acută sau mai moale. Există momente (de depresie acută – n.r.), mai ales în epoca aceasta în care lumea ascunde lucrurile astea pe Facebook și Instagram. Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil. Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva. E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni“, a mai spus actorul.

Florin Piersic Jr. a vorbit cu sinceritate despre aspecte delicate din viața sa personală, de la povești de dragoste la relații de familie, mărturisind că au fost momente în care și-a dorit ca Florin Piersic să nu fi fost tatăl său.

Florin Piersic jr e de câțiva ani într-o relație cu Andreea Cipca, jurnalistă, care i-a dăruit actorului un băiețel. Cei doi nu sunt căsătoriți, iar acum actorul a recunoscut că nici nu are planuri de căsătorie. O singură dată el a fost căsătorit, cu actrița Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin. Căsnicia lor a durat o singură lună, după care s-au despărțit

Foto Facebook