Cântărețul Constantin Enceanu a reușit să slăbească după operație, la recomandarea medicului. Interpretul de muzică populară a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, la începutul lunii noiembrie. Îndrăgitul artist a povestit cum a decurs totul, mărturisind că s-a încăpățânat să se recupereze destul de repede.

Constantin Enceanu a făcut mișcare zilnic, dar a avut grijă și la alimentație, reușind să scape rapid de 5 kilograme.

„Am slăbit vreo 4-5 kilograme! Asta a fost ambiția mea, să slăbesc și să fac și recuperarea. Mi-a zis doctorul după operație să am grijă să nu mă îngraș. Făcând zi de zi mișcare și exercițiile pentru recuperare, am avut grijă și la alimentație și am slăbit puțin.

De exemplu, dacă iei 5 kilograme în plus, echivalează cu 15 kilograme în plus puse pe genunchi și atunci apasă pe el această greutate. Eu după o lună și jumătate de operație am renunțat la tot!

Doctorul a zis că o lună de zile să merg cu cadrul, apoi timp de trei săptămâni cu două cârje și după o lună și jumătate să rămân doar cu o cârjă. Dar după o lună am renunțat la tot. Acum două luni de zile, după operație, făceam recuperare la greu! Îmi mai fac și singur exercițiile pe care pot să le fac. Inițial, în noiembrie și decembrie am făcut recuperare și exerciții în fiecare zi.

De la 1 ianuarie vroiam să fac o zi da și una nu, dar nu m-a lăsat terapeutul. Se pare că până în martie trebuie să fac zilnic aceste exerciții, câte 2 ore pe zi că să mă refac cum trebuie! Trebuie să lucrezi și la psihic, să fie totul ok, ca să mergi fără teamă. E puțin mai greu cu recuperarea, am plecat pe 3 luni. În 4-5 luni o să fiu 100% recuperat. La spectacole merg, fără probleme”, a declarat Constantin Enceanu pentru click.ro.

Foto Facebook