La finalul săptămânii trecute, în presă au apărut știri potrivit cărora Marcel Pavel ar avea coronavirus, iar aceste informații au fost confirmate ulterior chiar de către artist și de Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

După ce a fost confirmat diagnosticul lui Marcel Pavel, și alte vedete au fost testate, deoarece intraseră în contact cu artistul în ultimele două săptămâni. Dacă Andreea Bălan, Liviu Vârciu și Cosmin Seleși au dezvăluit că rezultatul testului a fost negativ, nu la fel de norocoși au fost Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș, care au confirmat că au coronavirus.

Chiar dacă au arătat pe internet rezultatul testelor, vedetele confirmate pozitiv au fost puse la zid de fani, aceștia din urmă afirmând că toate celebritățile au primit bani pentru a minți că au coronavirus. Mai mult decât atât, nu doar fanii le-au atacat pe vedete, ci și o persoană publică: Cozmin Gușă.

Om politic și acționar la un post de știri, Cozmin Gușă a afirmat public că el nu crede că Marcel Pavel are coronavirus și că în acest caz este vorba doar de manipulare.

„Fix mare manipulare! În mod normal, cei care au pus-o la cale ar trebui băgați la dubă. Ceea ce scriam începe să se confirme fără dubii: nici urmă de COVID în cazul Marcel Pavel, ci doar o încercare de a manipula opinia publică”, a scris acesta pe Facebook.

Iată mai jos întregul său mesaj:

foto: Instagram Marcel Pavel

Vezi și: VergineSantaFrida, povestea din spatele show-urilor Drag din cluburile românești