Victor Slav a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 42 de ani. Fostul prezentator de la meteo se declară un gurmand convins și un mare fan al bucătăriei italienești.

Dieta lui Victor Slav

El a mărturisit că, în ultima vreme, nu mai are timp să ajungă la sală, dar are un truc la care apelează pentru a se menține în formă.

„Nu pot spune că mănânc același lucru în fiecare zi, diversific mult. În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni, știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul. Dar în perioada asta, când nu merg regulat la sport și nici nu mănânc corect, țin fasting. Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore, ce doresc, dar în cantități rezonabile.În celelalte 16, în mod normal 8 ore le dorm și în celelalte nu mănânc, las organismul să proceseze mâncarea”, a declarat Victor Slav pentru viva.ro.

 În legătură cu preferințele sale culinare, Victor Slav este pasionat de mâncarea cu specific italian.

„Gătesc lucruri ușoare, pentru că nu am timp, dar mă descurc la nevoie. Trebuie să am o dispoziție mai relaxată, să nu fiu într-o perioadă aglomerată. Sunt gurmand de felul meu și îmi place să mănânc și să încerc preparate noi. Îmi place foarte mult bucătăria italienească și ador steak-urile.”

A pierdut sume colosale

Victor Slav recunoaște că, de-a lungul anilor, a pierdut foarte mulți bani. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a închis cafeneaua, dar și florăria pe care o avea cu Anda Adam. Fostul prezentator a rămas fără proiecte în televiziune, însă și-a găsit rapid altă sursă de venit.

În prezent, Victor Slav are mai multe contracte de imagine de unde îi vin sume destul de mari de bani.

Foto Facebook