La cei 55 de ani, Daniela Gyorfi face eforturi pentru a avea un trup de fotomodel. Vedeta a recunoscut că de-a lungul timpului a recurs la câteva operații estetice și intervenții pentru a arăta impecabil pe scenă.

În plus, cântăreața are grijă la alimentație, face sport și apelează destul de des la tratamente corporale.

Întrebată ce mănâncă, Daniela Gyorfi a explicat: „Ca orice fată, ca orice femeie, am grijă la ce mănânc. Asta nu înseamnă că nu mănânc și eu cartofi prăjiți, că nu mănânc dulciuri, dar nu exagerez.

Când văd că am sărit calul, iau o pauză. Important nu este să nu mănânci. Important este să faci sport, eu fac și tratamente corporale. ”, a declarat Daniela Gyorfi pentru cancan.ro.

Artista a renunțat la zahăr și a intrat în sevraj

Vedeta a dezvăluit și că a renunțat la zahăr. Iar o perioadă s-a simțit foarte rău, după ce a intrat în sevraj. Artista a ajuns la medic, unde a aflat că zahărul e un adevărat drog: „Am renunțat la zahăr de anul trecut și îmi este mult mai bine. Mi-a fost rău în primele două săptămâni. Mi-a fost foarte rău și mi-a spus doamna doctor: Zahăr nu mai mănânci? Da! De la zahăr este. Mi-a spus că zahărul este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate. Nu mai pun zahăr în cafea cum puneam înainte, mă feresc de el.

Nu pot să spun că, mamă, ce schimbări sunt. Tot am celulită, dar sunt ok. La vârsta mea, mă bucur că nu m-am îngrășat. Am 55 de ani pentru cine nu știe. Dar toate femeile care au peste 45 de ani în ziua de azi, pentru cele care chiar contează cum arată și să și vrea, aici e lupta, după 45. Că așa la 30 de ani… Și este păcat să nu faci ceva pentru tine dacă poți”, a mai zis Daniela Gyorfi.

 Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 18 ani, cei doi au o fată pe nume Maria.

Foto Facebook