La 43 de ani, Victor Slav face eforturi pentru a se menține în formă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu recunoaște că este gurmand, iar în perioada pandemiei de COVID s-a îngrășat destul de mult.

Fostul prezentator tv adoră să gătească, dar și să mănânce: "Eu sunt gurmand, îmi place să mănânc foarte mult și când zic foarte mult e foarte mult. A trebuit de-a lungul timpului să am grijă ce mănânc, pentru că altfel, anii trecând, luam proporții și nu este ok în primul rând din punct de vedere al sănătății. Am fost cel mai plinuț ca să spun așa în pandemie, când cu toții am stat 2 luni închiși în casă și activitățile noastre normale nu le-am mai putut desfășura așa cum ne-am dorit. Atunci am avut cele mai multe kilograme, dar, într-adevăr, nu am fost niciodată supraponderal. Am avut vreo 104 kg. În prezent am 89 kg", a declarat Victor Slav pentru playtech.ro.

Fostul model spune că este adeptul postului intermitent: "Am reușit să slăbesc prin alimentație și prin sport, exact ordinea asta. Cea mai importantă este alimentația și apoi sportul, nu este de neglijat, dar apoi sportul.

(...)Eu țin acum post intermitent iar în în cele 8 ore în care ai voie să mănânci, eu mănânc doar o dată pentru că îmi este foarte bine așa și nu îmi este foame, nu stau să mă gândesc la mâncare, am foarte multă treabă și alerg de colo-colo. În schimb nu mă pot abține niciodată de la înghețată și de aceea nici nu am în casă așa ceva”.

Victor Slav a fost ani bun model, ulterior cariera lui a continuat în televiziune, iar în prezent este antreprenor. El are o relație stabilă de 4 ani cu Selina, iar de curând au postat mai multe imagini în care apar îmbrăcați în mire și mireasă.

Foto Facebook