Actorul Jeremy Renner a ieșit din spital după tragicul accident în care a fost implicat la începutul anului. Starul a fost transportat de urgență la spital în ajunul Anului Nou, după ce a fost zdrobit de un plug de zăpadă în fața casei sale din Reno, Nevada. El a ajuns la unitatea spitalicească în stare critică.

Acum, după două săptămâni de la gravul accident, Jeremy Renner a sugerat, într-un mesaj publicat luni seară pe Twitter, că a revenit acasă din spital.

Actorul a scris pe Twitter despre premiera de duminică a sezonului al doilea din serialul ''Mayor of Kingstown'', din distribuţia căruia face parte.

''În ciuda creierului meu înceţoşat care se recuperează, am fost foarte încântat să urmăresc episodul 201 acasă, alături de familie'', a scris Renner.

Jeremy Renner, în vârstă de 52 de ani, a fost spitalizat în stare critică, dar stabilă pe 1 ianuarie după ce utilajul de deszăpezire pe care îl utiliza s-a răsturnat peste el, accident petrecut în apropiere de reşedinţa actorului din Nevada, potrivit autorităţilor.

Săptămâna trecută, vedeta din „Avengers: Endgame”, care şi-a sărbătorit ziua de naştere, 52 de ani, a postat şi un videoclip pe Twitter în care apare întins în pat, cu masca de oxigen, avându-le alături pe mama şi sora lui.

Recuperarea actorului va dura ani de zile

Prietenii actorului au sugerat că recuperarea sa va dura însă ani, starea lui fiind „mult mai gravă decât își închipuie oricine”.

Potrivit prietenilor săi, Jeremy este conștient de amploarea rănilor sale și de faptul că are un drum lung până la recuperarea completă, posibil până la doi ani.

„Partea dreaptă a pieptului i-a fost zdrobită efectiv, iar toracele superior, distrus. De asemenea, a avut o rană gravă la cap care sângera, dar și la picior. Jeremy avea dureri foarte mari și dificultăți de respirație. Știa că este într-o stare gravă și că s-ar putea să nu supraviețuiască. Leziunile pe care Jeremy le-a suferit la piept au fost atât de grave încât medicii i l-au reconstruit prin intervenție chirurgicală”, a spus o sursă, pentru Radar Online.

Captură video