Celebrul actor Jeremy Renner a fost internat în spital, în stare critică. Starul în vârstă de 51 de ani s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada.

În „stare critică, dar stabilă”

Reprezentantul actorului cunoscut din filmele Marvel a declarat că "Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, după ce a suferit un accident cauzat de vremea nefavorabilă. Familia lui este alături de el şi primeşte îngrijiri”.

Pe 13 decembrie, Renner a publicat pe Twitter o fotografie cu o zonă înzăpezită, scriind: „Ninsoare din zona Lacului Tahoe nu este o glumă”.

Jeremy Renner are casa într-o zonă montană izolată

Renner deţine de câţiva ani o casă în comitatul Washoe, Nevada. Acea zonă din nordul Nevada a fost afectată de ninsori abundente din cauza unei furtuni în ajunul Anului Nou. Casa actorului se află într-o zonă muntoasă izolată, iar el a distribuit numeroase fotografii pe rețelele de sociale, care arată că zăpada i-a învelit mașinile și chiar a ajuns la ferestrele de la primul etaj al casei sale.

Pe lângă rolurile din filmele cu eroi Marvel, Jeremy Renner a jucat în rolurile principale din filme precum The Bourne Legacy, American Hustle și The Hurt Locker.