Înainte de începerea show-ului, știam despre Jorge că este unul dintre cântăreții care au grijă de aspectul lor fizic și care se asigură că face cât mai mult sport pentru a-și menține o formă cât mai bună și mai fresh. Acest lucru l-a demonstrat și-n fermă, unde a atras privirile celor din jur când a renunțat la tricou. Despre pasiunea pentru sport și cât de des reușește să ajungă la sală, am povestit cu Jorge.

Când ai început prima dată să faci sport și ce sport practicai?

Când eram mic jucam fotbal. Practic, a rămas o pasiune ascunsă de-ale mele. Primul sport a fost tenis de masă (ping-pong), însă aș fi vrut să fiu fotbalist. La 7 ani am inceput să rup maidanul. :-)

Ce te motivează să mergi acum la sală și cât de des ajungi?

Ajung de 3 ori pe saptamană la sală. Mă motivează kilogramele în plus. :-). Cum pun câteva kilograme, cum mă panichez și trag mai tare. Sunt foarte atent la variațiile de greutate și la ce mănânc.  

Ce grupe de mușchi lucrezi cel mai intens?

Lucrez pieptul, umerii și spatele. Restul mai slăbuț așa. Abdomenul e zi de zi solicitat. Fac 100 de abdomene în fiecare zi, iar pentru cei care vor un abdomen plat, secretul meu este că nu relaxez niciodata abdomenul pe timpul zilei. Stau mereu încordat. Astfel, împiedici stomacul să ia proporții. 

Un abdomen tonifiat sau un spate cât mai bine lucrat?

Un abdomen tonifiat fără doar și poate. Spatele e important să fie lucrat. Mulți greșesc și ignoră zona lombară. E un stâlp important în ridicarea de greutăți. 

Ce ai recomanda celor care nu-și găsesc motivația să facă cât mai des sport?

Să stea relaxați că facem noi. Mulți se împrietenesc cu “scuzele” și chiar nu are rost să convingi pe cineva. Motivația trebuie să vină din interior. 

Cu siguranță ieșirea din Fermă a reprezentant ocazia ideală pentr Jorge de a reveni la sală și de-și continua planurile personale, așa că mai multe despre el putem descoperi din conturile lui personale din rețelele sociale.