În tinerețe, Arnold Schwarzenegger se dopa cu un medicament produs în România, la Cluj. Septuplul câștigător al titlului de Mister Olympia se dopa în perioada în care activa în culturismul de performanță cu un medicament produs în România.

Pentru a ajunge la masa musculară care l-a făcut celebru, ”Terminator” a luat Naposim, un steroid artificial care se fabrica în România, la ”Terapia Cluj”. Naposim conținea o substanță activă ce ajuta la creșterea masei musculare, refacerea mai rapidă a organismului și stimularea prelucrării proteinelor. Produsul românesc i-a afectat grav inima starului Hollywood. Arnold Schwarzenegger are două bypass-uri coronariene din cauza dopingului cu steroizi din tinerețe.

„Nu regret nimic. Steroizii erau ceva nou la vremea respectivă. Totul s-a făcut sub supravegherea doctorului. Nu pot da timpul înapoi, nu vreau ca lumea să mă înțeleagă greșit, nu încurajez așa ceva”, a afirmat Arnold Schwarzenegger.

Efecte secundare grave

Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 75 de ani, se dopa cu un produs patentat și comercializat, până acum mai bine de 20 de ani, de compania românească. Între timp, Naposim nu se mai fabrică și a fost declarat ilegal, el având multe efecte secundare precum:  impotența, probleme cu ficatul, probleme cardiovasculare, creșterea glandei mamare, agresivitate sau mărirea prostatei.

Simbol al culturismului, star de Hollywood şi politician de succes, Arnold Schwarzenegger a fost atras de sport încă din copilărie. La numai 20 de ani, câştiga titlul Mister Universe la culturism, categoria amatori, fiind cel mai tânăr campion mondial din istoria acestei discipline sportive.

S-a retras temporar din viaţa competiţională în 1975, adunând până atunci şase titluri Mister Olympia (între 1970 şi 1975) şi patru titluri Mister Universe, căpătând porecla ''Stejarul austriac'' şi devenind un simbol al culturismului mondial. A revenit în 1980 şi a câştigat pentru a şaptea oară titlul Mister Olympia. Nimeni până la Schwarzenegger nu câştigase atâtea titluri de Mister Olympia, deşi ulterior, performanţa sa a fost depăşită de Lee Haney şi Ronnie Coleman.

Foto Facebook