După tot acest bâlci costisitor, toate vocile autorizate din club, Taban, Rada, Pancu spun că suporterii rapidişti sunt inegalabili. Da’ ne fac pe noi 60.000 de lei când datoriile sunt de zeci de milioane de euro?... 60.000 de lei care i-ar fi încurcat rău pe proaspeţii grevişti ai eternului păgubit Rada ...

Şi apropo de liderul sindical Pancu. Înjurând Steaua în timpul pervertitului salut a la Galatasaray, cea mai proeminentă umbră din echipa Rapidului, Pancu, promite că nu va fi un conducător în genul lui Mihai Stoica.

Şi da, Mihai Stoica. Singurul manager din lume care umple ziarele cu pozele postate pe facebook şi cu o cutie plimbată prin faţa camerelor tv. În acest timp, o echipă care are mai mulţi suporteri în România decât naţionala României joacă fără un sponsor de milioane de euro pe tricou. Şi, chiar dacă mai toţi copiii din România vor să joace la Steaua, niciun junior de la Steaua nu face vreo brânză (scuzaţi expresia).

Şi aceeaşi Steaua nu reuşeşte în ultimii ani invenţii de import precum CFR, FC Braşov sau FC Vaslui, deşi managerii acestor cluburi sunt nişte iluştri necunoscuţi pe facebook. Da, dar ştiu papagalii ăia să-i dea unfriend unui jucător de 4 milioane ca Sougou? US 24 dar fără muzeu, că e greu să bagi într-o bojdeucă 24 de trofee de campion. Başca o Cupă a Campionilor, o Supercupă a Europei, nişte zeci de Cupe şi Supercupe ale României. Plus că în muzeul ăla îi putea admira lumea pe nesimţitul de Iordănescu sau pe un cvasinecunoscut Stoica, Tudorel...

Dar să revenim la legendele cotidiene.. Tătăruşanu a simţit că va veni tirul cu brichete din tribuna rapidistă şi şi-a spus să se pitească după zid la lovitura liberă a lui Herea. Bourceanu a marcat golurile decisive ale Stelei în ambele meciuri în compania Rapidului, deşi pentru dubla asta avea o cotă mai mare decât urcarea pe tron a prinţului Duda.

De la creatorii celebrului slogan „băgaţi la dubă saitu’ de cultură”, a venit şi cea mai tare amendă dată vreodată. Jandarmeria Română a decis să tapeze de 1.000 de lei firma de pază contractată de Rapid. Aşadar, pe sub privirile vigilente ale acestei firme a fost introdus în stadionul Rapid arsenalul talibanilor afgani, şi amenda este de 1.000 de lei?

Sau Jandarmeria s-a jenat de o amendă mai mare având în vedere că însăşi ea, băgătoarea de saituri de cultură la dubă, s-a pus pe păzit stadionul Rapid cu o zi înainte de meci?
Şi aşa a făcut Becali o economie de nişte zeci de mii de euro după ce Steaua a ratat o victorie cu 5-0 în faţa Rapidului. Iar la 9 jumate, când Rapid avea 1-0, Mihai Stoica rata milimetric pronosticul său pentru acea oră, 3-0 pentru Steaua. În cealaltă tabară, Clubul Aristocratic Rapid ţinea să ude egalul cu un suc. Bănuiesc că la oficială stau aristocraţii...