Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 410 WTA) se află încă în perioada de recuperare. Deși nu joacă tenis, sportiva este într-o formă fizică spectaculoasă. Tesnismena a mărturisit că urmează o cură de detoxifiere care a ajutat-o să-și transforme corpul radical.

Mihaela Buzărnescu, apariție provocatoare în lenjerie intimă

Jucătoarea de 34 de ani a publicat pe contul său de Instagram câteva fotografii senzaționale, iar fanii de pe rețelele de socializare au fost în delir.

”Cura de detoxifiere m-a prins așa. Iubire de sine și grijă de sine. Așa poți avea succes în viață. Toți ar trebui să încercați”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

Mihaela Buzărnescu nu a mai jucat de la începutul lunii august, din cauza accidentării suferite în timpul meciului împotriva Cristinei Dinu de la turneul Challenger de la Iași.

Ajungeam în TOP 10

Mihaela Buzărnescu a spus, într-un dialog amplu la podcastul „Profu' de Sport”, că e mândră de cariera sa. E sigură că ar fi intrat în Top 10 dacă nu era accidentarea din 2018.

„Clar ajungeam în Top10 ! Aveam super-multă încredere în mine la momentul ăla. Eram foarte aproape, aveam 2-3 poziții să prind Turneul Campioanelor, eram abia în august, deci intram lejer în Top 10. (n.r. se emoționează) Să nu plâng acum, în direct ... Dar na, se întâmplă, vine câte o accidentare din asta și n-ai ce să-i faci. Pur și simplu, ar trebui să fiu fericită pentru că am ajuns acolo sus în acel clasament. Am ajuns să-mi las numele undeva în acest sport și asta va rămâne toată viața. 

Mă bucur de ceea ce am realizat într-un sport în care nu te susține nimeni. Puțină lume îți e alături în momentele grele, trebuie să te descurci singur și oricum ți se închid porțile. Dar sunt atâția oameni în situații cu adevărat rele pe lumea aceasta, deci n-ar trebui să mă plâng de nimic și ar trebui să fiu mulțumită. Dar, v-am zis, sunt foarte critică cu mine și atunci îmi e greu să privesc lucrurile în cheie pozitivă”.

Foto FACEBOOK