​Mircea Rednic a fost operat miercuri după ce a suferit un infarct în timpul partidei disputate de UTA Arad împotriva celor de la FCSB. Astăzi, vineri, Clubul UTA Arad anunţă că Mircea Rednic a fost externat de la Spitalul Judeţean din Arad.

“În urma unui infarct suferit în timpul jocului cu FCSB, antrenorul nostru principal a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar şi de o perioadă de recuperare sub supravegherea medicilor. Mircea Rednic, staff-ul său, jucătorii şi clubul UTA doresc să îi mulţumească doctorului Cristian Dină şi întregii sale echipe medicale pentru tot efortul, grija şi profesionalismul de care au dat dovadă pe toată durata ultimelor zile”, a precizat UTA Arad.

Antrenorul a vorbit despre momentele de cumpănă prin care a trecut și cum a ajuns să fie operat de urgență:„Imediat după primul gol al nostru (n.r. cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: 'Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!'.

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare.

I-am zis lui 'dochi' (n.r. doctorul) al nostru de la echipă: 'Vreau să fac eu un control să stau liniștit!'. Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. 'Cum ați condus până aici?', îmi punea tot felul de întrebări.

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, 'E bine, doamnă?', venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui” a declarat Mircea Rednic pentru GSP.

Foto FAcebook