Antrenorul trece prin momente de cumpănă. Mircea Rednic a fost operat pe cord miercuri, după ce a suferit un infarct în timpul meciului cu FCSB.

Antrenorul a acuzat dureri în piept încă din timpul meciului cu FCSB, iar acestea au continuat și în ultimele două zile. După un control medical, doctorii i-au transmis că a suferit un infarct și i-au recomandat să se opereze. În această dimineață a ajuns la Spitalul Clinic Județean Arad, unde i s-a spus că suferise un infarct miocardic și că are nevoie urgentă de operație. Aceasta a fost realizată de urgență de dr. Cristian Dină, medic primar cardiolog, care i-a montat lui Mircea Rednic trei stenturi. 

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urmă cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului. Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă. De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat Alexandru Meszar, finanțatorul UTA.

Edilul șef al Aradului, Călin Bibart, a postat prima imagine cu Mircea Rednic din spital. Acesta a oferit câteva detalii despre starea actuală a tehnicianului de la UTA Arad.

 

"I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite! #pentruUTA"

UTA Arad a învins FCSB, luni seară, scor 2-1, în etapa a şaptea a Superligii.