1. Bodybuilding Warehouse – Premium Whey

Bodybuilding Warehouse este o proteina din zer, extrem de concentrata, care are un nivel ridicat de aminoacizi esentiali. Gustul este foarte bun si este special conceputa pentru sportivii de performanta.

Suplimente nutritive - 2

Nu conteaza ce sport faci. Poti fi power lifter, jucator de rugby sau luptator de MMA, Premium Whey te va ajuta sa iti construiesti corpul pe care l-ai visat si iti va face refacerea dupa efort mult mai usoara.


2. Gaspari Myofusion

Firmele care produc suplimentele nutritive se intrec in reclame si incearca sa isi promoveze produsele ca fiind o revolutie a stiintei. Concurenta este mare iar fiecare firma incearca sa iasa pe piata in fiecare an cu un produs complex, total diferit fata de restul. MyoFusion a reusit sa faca asta.

Suplimente nutritive - 3

Cum te ajuta MyoFusion
►Raportul calitate-pret este foarte bun. Poti folosi acest concentrat inainte de antrenament, dar si inainte de culcare.
►Este obtinuta din izolat proteic din zer si albus de ou
►Nu are niciun strop de zahar sau aspartam


3. BSN Syntha 6 
SYNTHA-6 este o proteina cu un gust deosebit. Poate fi consumata in orice moment al zilei si contine 6 tipuri diferite de proteine, fiecare cu un anumit fel de absorbtie si diferite tipuri de aminoacizi. Aceasta formula iti garanteaza ca muschii tai vor fi bine hraniti pana la 8 ore dupa administrare.

Suplimente nutritive - 4

4. USN Muscle Fuel STS

USN Muscle Fuel este conceputa pentru persoanele extrem de active. Acest supliment iti poate inlocui o masa si te ajuta in dezvoltarea musculara. USN Muscle Fuel nu contine zahar dar are mai multe tipuri de aminoacizi care iti vor face reface mult mai repede fibrele musculare distruse dupa un antrenament intens.

Suplimente nutritive - 5

Concentratia optima de carbohidrati te va ajuta sa dai totul la antrenament. Are un gust excelent si o cantitate minima de grasimi.

5. Bodybuilding Warehouse Premium Casein

Bodybuilding Warehouse Premium Casein este o proteina de calitate, perfecta de servit intre mese, cu o absorbtie lenta. Contine cazeina, o substanta proteica aflata in lapte si care, coagulandu-se, formeaza partea componenta principala a branzeturilor.

Suplimente nutritive - 6

Micellar Casein este obtinuta prin separarea cazeinei de lactoza, grasimi si zer. Contine lantul BCAA (Branch Chain Amino Acids) ajuta mult in refacerea organismului.

ATENTIE!!! Ai nevoie de sfatul unui medic specializat in nutritie pentru a consuma orice fel de suplimente nutritive.