Fiica lui Meme Stoica s-a luptat cu cancerul și a ieșit învingătoare. Cumplita boala a fost descoperită destul de târziu, în momentul în care cancerul se afla într-un stadiu destul de avansat, iar Teodora Stoica a mers la Viena, unde a beneficiat de un tratament cu citostatice.

Diagnosticul l-a primit în urmă cu 3 ani, pe când avea tânăra avea doar 24 de ani. De atunci viața ei s-a schimbat radical: a adoptat un stil de viață echilibrat, a renuntaț la mai multe alimente și a început să practice înotul în ape înghețate. La începutul acestui an, fiica lui Meme Stoica a participat la Campionatul Mondial de Ape Înghețate din Franța, de unde România s-a întors cu 16 medalii.

Fiica lui Meme Stoica a câștigat lupta cu cancerul

Daniel Șendre, fost jurnalist și fost oficial al DDB, a povestit momentele grele prin care a trecut familia Stoica.

„MM celebrul, arogantul, stelistul, omul cu funcție, bani, case și SUV-uri nu a deschis niciodată ușa despre care vorbeam. Salut astăzi discreția și decența cu care MM a trecut peste cea mai mare cumpănă a vieții sale.

În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se află în stadiul avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa.

În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica sa adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot.

Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă uși din spatele cărora așteptau o speranță pentru a rămâne cu toții în viață”.

„Rivalii îi strigau “SCLAVUL lui Gigi Becali”

„În tot acest timp, MM discuta fotbal la televizor, mergea în deplasări cu echipa, se certa cu oameni care îi răspundeau la contre în mass media, rivalii îi strigau «SCLAVUL lui Gigi Becali», iar peluzele continuă să scandeze refrenul celebru cu Teodora.  Totul normal, așadar, pentru că MM n-a suflat o vorbă despre ce-l chinuia”, a dezvăluit jurnalistul într-o postare amplă, pe rețelele de socializare.

Cred că încercarea asta l-a apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata. 

“Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe şi seminţe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit”, dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu. 

Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva.

“Toate mesele sunt cu TATA, mâncăm aproape tot timpul împreună.” 

Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. 

Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla. 

MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul l-a albit fără vreme. "

Teodora Stoica este unicul copil al lui Mihai Stoica (57 de ani), manager al echipei de fotbal FCSB. 

Foto FACEBOOK