Deşi este miliardar, Elon Musk are obiceiuri cât se poate de banale. În podcastul Full Send Podcast, CEO-ul Tesla a vorbit cum decurge o zi oarecare din viaţa sa.

Elon Musk recunoaşte că nu are un stil de viaţă sănătos. Fondatorul SpaceX mărturisește că este gurmand și preferă alimentele gustoase.

„Mâncarea este grozavă. Prefer să mănânc o mâncare gustoasă decât una sănătoasă, chiar dacă asta înseamnă să trăiesc mai puţin“.

Obiceiul „îngrozitor” pe care Elon Musk îl are dimineața

El a povestit că primul lucru pe care-l face dimineața este să-și verifice telefonul și e-mailurile, dar a adăugat că trebuie să renunțe la acest obicei "groaznic".

„Am un obicei prost, pe care bănuiesc că mulți oameni îl fac, de a-mi verifica imediat telefonul dimineața”, a spus Musk în emisiune. „Este un obicei groaznic, de fapt.”

Merg la culcare destul de târziu, pe la 3.00 dimineaţa. Mă trezesc la 9.00-9.30 şi am un obicei prost, dar bănuiesc că foarte mulţi oameni îl au. Iau telefonul şi verific imediat ce s-a întâmplat în timpul în care am dormit, ce urgenţe sunt. Conduc SpaceX şi Tesla, aşa că tot timpul se întâmplă ceva peste noapte. Dar e un obicei îngrozitor!

Vreau să schimb asta, trebuie să încep să fac mişcare, antrenamente, să fiu într-o formă mai bună. Nu trebuie să mai iau telefonul în mână de cum deschid ochii, trebuie să mă dau jos din pat şi să fac mişcare cel puţin 20 de minute, în fiecare dimineaţă. Nu-mi place să fac sport, dar trebuie s-o fac“, a declarat acesta în podcastul Full Send Podcast.

Elon Musk are 51 de ani și 11 copii. În prezent o relație cu actrița australiană Natasha Bassett.

Captură Youtube