Noi credem că există un loc și un timp pentru amândouă și tocmai de aceea vom discuta în acest articol despre cele mai populare două categorii de jocuri de noroc din cazinouri pe care jucătorii aleg sau nu să le joace în funcție de preferințele proprii. Citește până la capăt dacă vrei să afli ce trenduri se respectă în industria jocurilor de noroc în 2023 și dacă tu te potrivești alături de ele.

Jocuri ce necesită abilități sau experiență

Primele pe listă vor fi jocurile de noroc unde norocul nu prea iese învingător, iar câștigurile sunt oferite celor care au experiență sau cunosc foarte bine jocul. Pe Joc Păcănele avem o sumedenie de recomandări pentru astfel de jocuri pregătite pentru a fi revendicate la orice oră din zi sau noapte. Deci uită pentru o secundă de motivul pentru care ești în cazino. Dar pentru a rămâne în temă cu articolul, iată care sunt câteva jocuri de cazino pentru care mai mult ca sigur ai nevoie de experiență și abilități speciale pentru a le juca. 

 

1. Sloturi cu îndemânare unde trebuie să îți folosești o anumită calitate și anume precizia pentru a putea prinde cele mai bune simboluri în timpul rotirii. Probabil ai văzut unii jucători mai experimentați cum încearcă să prindă la fiecare rotire pe ecran simbolurile care se învârt. Aceștia apasă pe ecran pentru a opri tamburii chiar acolo unde este nevoie și să creeze combinațiile câștigătoare cu potențial maxim de câștig și generare de profit.

 

2. Blackjack este unul dintre jocurile de top la care vei avea nevoie de îndemânare și să faci decizia corectă cu privire la fiecare carte pe care o primești din partea dealerilor. Jocul de Blackjack este cel care a dovedit cel mai mult că îndemânarea poate face minuni. Număratul cărților este o metodă foarte populară prin care jucătorii experimentați făceau foarte mulți bani în cazinouri cu această metodă care este pur și simplu o dovadă a experienței acumulate de-a lungul sesiunilor.

 

3. Pokerul este jocul de îndemânare pe care fiecare dintre noi în cunoaște și îl poate încadra rapid în această categorie tocmai pentru că vorbim despre un joc unde trebuie să iei decizii la tot pasul, cu privire la tot felul de factori ce țin de fiecare pas al jocului. Când joci poker, experiența este singura care te face să câștigi și doar cu experiența vei putea să ajungi pe locul 1 într-un turneu de Poker.

Jocuri pe bază de noroc

Jocurile de pe bază de noroc sunt acele jocuri unde efortul depus de către jucător în oricare moment al sesiunii este minim. Acolo unde nu trebuie să faci absolut nimic pentru ca jocul să continue și unde toți factorii care decid cine este câștigător țin doar de norocul fiecărui jucător și nimic mai mult. Foarte important de ținut minte este că jocurile unde te bazezi pe noroc nu pot fi influențate în niciun fel din exterior. Nu ai cum să îți crești șansele la un astfel de joc.

 

1. Ruleta este primul joc pe bază de noroc pe care am decis să îl descriem în acest ghid deoarece este și unul dintre cele mai apreciate jocuri din cazino pe care le vei găsi foarte plăcute la prima vedere sau te vei putea baza mereu pe el dacă ai mai jucat deja. Ruleta este un joc de noroc pentru că nu poți influența în niciun fel rezultatul jocului. Nu există nimic ce ai putea face pentru a face bila ruletei să aterizeze într-un loc care să te poată avantaja într-u fel sau altul.

 

2. Sloturile sunt cu siguranță cel mai bun exemplu al unei colecții de jocuri de noroc pe care le considerăm a fi 100% bazate pe noroc și în același timp sunt și acele jocuri pe care nu vei putea niciodată să le confunzi cu nimic altceva. Sloturile nu au nevoie din partea ta decât de un nivel minim de atenție care te va face doar să te bucuri de jocuri.

Concluzie

Astfel, jocurile de noroc se împart în două categorii principale pe care le vei putea juca oricând îți dorești acest lucru. Învață doar un singur joc de îndemânare cât de bine poți și profită de toate celelalte pentru a avea sesiuni distractive.

DECIZIE ONJN NR. 1879/ 20.10.2016