Pasionat de sport încă din liceu, Randi mărturisește că este interesat de tot ce înseamnă suplimente și longevitate.

Andrei Ropcea, pe numele real, a avut întotdeauna grijă la alimentație și a făcut mereu mișcare. În rutina sa zilnică intră și o listă lungă de suplimente. Randi consumă vitamine verzi, alge și pudră de broccoli. Mulți prieteni și fani le consideră dezgustătoare. Cu toate aceastea, cântărețul susține că acest stil de viață îi aduce multe beneficii și rezultate spectaculoase. 

„Din când în când mai apuc să vorbesc cu prieteni sau cu tot felul de oameni care sunt interesați de programul meu de sală, de suplimente și ce mai iau pentru longevitate și metabolism. Și, atunci când le arăt vitaminele alea verzi, combinate cu pudră de broccoli, cu alge, strâmbă din nas și nu înțeleg cum pot eu să rezist să iau chestiile alea. Păi dacă pentru ani de viață în plus nu suntem în stare să strâmbăm un pic din nas și să luăm suplimentele care trebuie, atunci pentru ce mai suntem dispuși să facem un minim de efort? Nu-nțeleg…, a spus Randi, potrivit canal33.

Solistul a dezvăluit că este foarte concentrat pe modul în care se antrenează și pe suplimentele alimentare pe care le consumă. Artistul spune că cei mai mulți bani îi investește în suplimente alimentare și sport, fiind extrem de preocupat de starea lui de sănătate.

„M-ați întrebat mai mulți ce suplimente iau. Sper că sunteți pregătiți. Deci, pentru sală, esențial este să se ia aminoacizi – și iau beta-analină, creatină, BCAA și glutamină.

Apoi, la fel de esențial este să iei Omega 3, Omega 6, Omega 9, 49 (glumesc). Mai iau niște alge care se numesc spirulină și chlorella care sunt foarte, foarte nutritive, vitamine care se numesc Athletic Greens, mai iau NMN, resveratrol, glutation și, din când în când, curcumină și neem. Și cred că mai sunt câteva, dar le-am uitat. Da, nu-s puține”, a concluzionat Randi.


Foto FAcebook