Românii sunt generoși atunci când vine vorba despre persoana iubită, astfel că în luna iubirii, majoritatea cuplurilor optează pentru vacanțe exotice. Cea mai scumpă vacanţă de Ziua Îndrăgostiţilor a costat 45.000 de euro şi a fost plătită de un cuplu care va petrece în Elveţia.

Doi îndrăgostiți vor petrece o vacanță de 45.000 de euro în Eleveția. Călătoria la Zurich se face cu avion privat, iar la aterizare vor avea parte de transfer privat cu limuzina și două nopți de cazare la un hotel de 5 stele.

În cele două zile, cuplul va vizita Lindt Chocolate House, dar și un atelier particular de ceasuri. Cina va fi servită într-o atmosferă romantică la un restaurant local. Vacanța continuă cu o călătorie spre St. Moriz, cu Glacier Express, iar acolo vor avea parte de alte de cinci zile, timp în care vor primi lecții de schi. Pachetul include toate mesele, iar cinele vor fi servite într-un cadru romantic. 

Românii și-au făcut deja planuri

Tot mai mulţi români aleg destinaţii exotice pentru Valentine's Day. 60% dintre cei care vor să se bucure de călătorii de Valentine`s Day și Dragobete au ales Asia și cele două destinații de top, Maldive și Dubai, notează news.ro. Costurile pentru un sejur de șapte zile pornesc de la 3.500 de euro de persoană.

20% dintre cupluri au ales city break-uri în Europa, în capitale precum Paris, Roma, Londra sau Barcelona, iar alţi 20% au ales să meargă la schi în Austria, Elveţia, Franţa, Italia sau chiar în România, la Poiana Braşov.

Cea mai scumpă destinaţie europeană de Ziua Îndrăgostiţilor

Parisul este cea mai scumpă destinaţie europeană de Ziua Îndrăgostiţilor, pachetele turistice începând de la 2.700 de euro/persoană cu includ bilet de avion, cazare la hotel de 4 stele, o plimbare pe Sena, bilete la Moulin Rouge şi cină romantică la un restaurant cu stele Michelin.

O altă destinaţie europeană aparte aleasă de îndrăgostiţii din România este Veneţia, mai ales că Valentine`s Day coincide cu Carnavalul de la Veneţia, perioada în care oraşul pluteşte în mister şi senzualitate. Tarifele încep de la 1200 de euro/persoană pentru patru nopţi de cazare, zbor cu avionul şi transfer la hotel. Roma, Londra şi Barcelona sunt şi ele în topul destinaţiilor preferate pentru city break-uri europene de Valentine s Day, cu preţuri şi servicii apropiate.

Foto Imago