Timp de șapte ani, Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au fost căsătoriți, iar în urma relației lor a luat naștere David, care locuiește alături de mama lui, dar își vede și tatăl destul de des.

Ajunsă acum la 43 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna decembrie a anului trecut, Diana Munteanu a vorbit despre viața pe care o avea atunci când ea și Claudiu Niculescu formau un cuplu. Vedeta TV a dezvăluit, potrivit celor de la Libertatea, că îi era foarte greu să facă naveta între Germania și România și, mai apoi, între Cipru și România, deoarece ea avea de filmat proiecte în țara noastră, în timp ce sportivul evolua peste hotare. Iar reprezentanții cluburilor la care juca acesta voiau ca Niculescu să fie în țara lor alături de familie.

„Când a semnat Claudiu în Germania, nemții au vrut să știe dacă are soție, dacă are viață liniștită... Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: «Vii cu ea aici, te muți cu ea aici». Eu în perioada aia filmam pentru emisiune. Veneam o dată pe lună în România, filmam patru ediții și apoi plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru”, a spus Diana Munteanu.

foto: Agerpres