Dacă s-a plictisit copilul de vechile jucării, albinele își iau prea des roiul din stup, atunci poate e cazul să dai o nouă față lucrurilor cu emailurile Ecolux Kolor de la Köber, realizate pe bază de apă, cu uscare rapidă, ce pot fi folosite atât la interior, cât și la exterior.

Vei descoperi în noul episod DYI by Köber de ce este imporatant să folosești emailul Ecolux Kolor (lucios și mat) atunci când vrei să protejezi natura sau vrei să dai culoare stupilor de albine. Și vei  învață cum să folosești corect emailurile pentru eficiență maximă. Vei afla ce culori ai la dispoziție și de ce ustensile ai nevoie.

Să trecem la treabă!

Email Ecolux Kolor (lucios și mat)

Email colorat pe bază de apă cu uscare rapidă pentru interior şi exterior, destinat protejării şi decorării tâmplăriei din PVC, suprafeţelor de lemn, cupru, aluminiu, tablă oţel grunduită, tablă zincată grunduită, metal şi zidărie. Special recomandat pentru uşi şi ferestre (rezistenţă la blocking), pentru calorifere, ţevi de cupru, ţevi de apă caldă din spaţiile interioare a căror temperatură atinge max. 100°C, pentru decorarea jucăriilor pentru copii, dar şi pentru stupi. 

Produsul ECOLUX KOLOR LUCIOS și MAT - ALB se poate colora computerizat pe sistemul de nuanțare Köber, în culori pastel de pe cartela RAL. Pentru culori intense se va folosi baza de nuanţare transparentă. Produsul deţine etichetă ecologică conform Deciziei Nr. 544/2009/CE de stabilire a criteriilor ecologice.

Pentru suprafețele metalice, se recomandp utilizarea grundului Ecolux pe bază de dispersie apoasă pentru metal, cu protecţie anticorozivă a suprafeţelor metalice feroase exploatate în condiţii medii sau scăzute de agresivitate. Se foloseşte ca prim strat în sistem cu ECOLUX KOLOR mat sau lucios.

Despre Köber

Cu o experienţă de peste 30 de ani, Köber este lider necontestat al pieţei româneşti de lacuri şi vopsele pentru uz casnic şi industrial. Companie privată, cu capital 100% românesc, Köber îşi propune în mod constant să-şi depăşească propriile limite şi să creeze în permanenţă produse performante, sustenabile, la standarde internaţionale de calitate.

Köber deţine, pe lângă un departament propriu de cercetare şi dezvoltare, o unitate modernă de producţie a lacurilor şi vopselelor industriale situată în Turtureşti (jud. Neamţ), o unitate de producţie a lacurilor şi vopselelor de uz casnic în Săvineşti (jud. Neamţ) şi o unitate de producţie a centralelor termice proprii, sub brandul Motan, situată în localitatea Vaduri (jud. Neamţ).

 

Află mai multe detalii în materialul video de mai jos