Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină cu apă sărată. Cei doi locuiesc într-o vilă de vis pe care și-au proiectat-o singuri. Vedetele au mărturisit că le lipsea doar o piscină în curtea casei ca totul să fie pe placul lor.

"Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor", a povestit Tavi Clonda.

Casa în care locuiesc acum a costat peste 200.000 de euro, iar lucrările au început cu mult timp înainte ca cei doi să se căsătorească. În prezent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit și propria pisicină cu apă sărată. Cei doi soți au vorbit despre costurile pe care le-a avut această investiție, care nu sunt de neglijat.

Ei au scos din buzunar peste 20.000 de euro, dar au precizat că au avut parte și de câteva reduceri.

„A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

 Ei au împreună au două fetițe minunate, Iris și Victoria care le fac viața mai frumoasă.

Foto Facebook