Lucy Robson, o tânără în vârstă de doar 26 de ani din Marea Britanie, care a fost jucătoare de golf, ajungând în top 100 mondial pe când avea doar 16 ani, a decis să renunțe la carieră pentru a se orienta către alt job.

Din câte spune tânăra, decizia a luat-o pentru a câștiga mai mulți bani, iar potrivit jurnaliștilor britanici, ea a ajuns acum să-și rotunjească lunar conturile cu 400.000 de euro! O sumă de-a dreptul incredibilă, dacă ținem cont de noul job pe care îl are Lucy Robson: influencer pe Instagram!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson)

Născută în Londra, tânăra a ajuns să aibă 1 milion de fani pe celebra rețea de socializare, iar banii „curg”, însă tot datorită golfului, deoarece ea a îmbinat utilul cu plăcutul: Lucy Robson postează atât imagini incendiare, cât și tutoriale despre golf, dar în care poartă tot ținute sexy.

Dacă fotografiile pe care le postează adună zeci de mii de like-uri, clipurile video sunt un adevărat magnet pentu fanii tinerei din Marea Britanie: fiecare în parte are câteva sute de mii de vizualizări!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson)