Mike Tyson a fost mereu un personaj controversat. Viața fostului pugilist a fost presărată cu multe momente șocante, incluzând două condamnări la închisoare, un tigru și o ureche mușcată.

Mike Tyson, în vârstă de 55 de ani, a recunoscut recent că cei trei ani în care a fost în închisoare au reprezentat cei mai buni ani ai vieții sale.

Cunoscutul sportiv american a avut o carieră fenomenală, dar viața privată a fost una de coșmar. Primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv, a ajuns de două ori la închisoare.

Mike Tyson a petrecut 3 ani la închisoare, după ce a fost condamnat pentru viol

În martie 1992, când era în vârful carierei sale în box, Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că a violat-o pe Desiree Washington. Victima avea doar 18 ani și era o fostă miss Black America. Infracțiunea s-a petrecut în iulie 1991, într-un hotel din orașul Indianapolis. Sportivul a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. 

După această faptă îngrozitoare, fostul campion la categoria grea a revenit după gratii câțiva ani mai târziu. De această dată, Mike Tyson a fost condamnat la un an de închisoare după ce a atacat două femei.

"În închisoare aveam mâncare bună!"

„În închisoare am avut cei mai buni trei ani din viața mea. Aveam pace. Banii nu erau totul și dacă nu ai pace, stabilitate și nu-ți găsești balansul, totul este degeaba.

Ai nevoie să conștientizezi ce trăiești pentru a dicta ce se întâmplă în viața ta. În închisoare aveam mâncare bună, toată lumea mă trata bine.

Alergam între 8 și 9 mile zilnic. Toți mă tratau bine. Le era frică de mine, dar mereu am fost o persoană bună”, Mike Tyson.

Mike Tyson, dezvăluiri din închisoare: "Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg la sală"

Mike Tyson a dezvăluit că întreţinea atât de multe relaţii intime în perioada în care s-a aflat în închisoare încât era prea obosit să se mai antreneze. 

„Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg în sală şi să mă antrenez. Stăteam în celulă toată ziua. Acum nu mai poţi să ai relaţii intime cu femeile, aşa cum se întâmpla când eram tânăr.

Ele fac asta pentru bani, iar eu nu ştiam. Atunci erau amuzante, dar acum, când eşti mai în vârstă, nu mai sunt distractive. Să întreţii relaţii sexuale toată ziua nu mai e amuzant, vrei bani, ştii ce spun?!"

Foto Facebook