Gigi Becali a luat o decizie radicală chiar înainte de Revelion. Latifundiarul a hotărât să își arunce toate parfumurile din casă. Mai mult, omul de afaceri chiar a impus o regulă strictă la palat: niciun angajat nu mai are voie să miroasă puternic a parfum. Cine va încălca această regulă va fi imediat trimis acasă să se schimbe. 

Gigi Becali a luat o decizie radicală în aceste zile, chiar înaintea Revelionului: cum multe persoane obișnuiesc să-și pună diferite dorințe sau să-și seteze obiective pentru anul ce urmează, patronul celor de la FCSB a decis să-și arunce toate parfumurile!

„M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam. Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: ‘hai pleacă, ieși afară îi zic’. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare… Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”, a spus Gigi Becali. 

Omul de afaceri a mărturisit că mărturisit și ce l-a determinat să ia această decizie radicală: „Paza Celor Cinci Simțuri”, o pildă a Sfântului Nicodim Aghioritul, l-a luminat pe patronul de la FCSB.

„Eu am citit „paza celor cinci simțuri” care spune că parfumul afemeiază pe bărbat, pentru că sufletul ia pe interior ce are pe exterior. Așa te afemeiază parfumul. Bărbăția este un atribut: și femeia trebuie să aibă bărbăție, dar se afemeiază prin ce poartă pe exterior: ce haine poartă, cu ce parfum se dă. Așa se afemeiază sufletul, dar sufletul trebuie să fie tare, să fie bărbătesc. De-asta am aruncat toate parfumurile, nu mai am nimica, gata”, a spus Becali.

foto: Facebook