În urmă cu mai mulți ani, o nuntă care a avut loc în Ohio (SUA) s-a viralizat în mediul online, iar acum cei care administrează pagina de Facebook „Sarcasm and humor” și-au amintit de acel caz.

Deși au trecut mai bine de cinci ani de la eveniment, povestea încă este una care îi emoționează pe internauți, datorită gestului pe care l-a făcut Todd Bachman, tatăl biologic al miresei Brittany Peck.

Potrivit celor de la ABC News, Todd Bachman s-a despărțit în anul 2000 de mama lui Brittany Peck, iar femeia s-a recăsătorit trei ani mai târziu cu Todd Cendrosky, care astfel a și crescut-o pe cea care urma să devină mireasă.

Însă, planul de nuntă era ca Todd Bachman, tatăl biologic al miresei să o conducă pe aceasta la altar. Doar că, la un moment dat, acesta i-a surprins pe toți invitații: s-a dus spre locul unde stătea Todd Cendrosky și l-a luat pe tatăl vitreg al lui Brittany pentru a o conduce împreună pe aceasta până în fața preotului!

„Tatăl meu vitreg era atât de supărat. A plâns în fiecare zi crezând că o să stea în primul rând, fără să mă conducă la altar”, le-a spus Brittany Peck după ceremonie jurnaliștilor de la ABC News.

„Sunt mamă vitregă și înțeleg chinul familiilor dezbinate și mulți americani provin din asemenea medii. Nu am crezut însă că o să experimentez așa ceva la un asemenea nivel”, a afirmat și Delia Blackburn, care a fost fotograf la nuntă.