Gwyneth Montenegro, o fostă escortă din Australia care a scris o carte despre sex, „The Secret Taboo”, a dezvăluit că a făcut sex cu peste 10.000 de bărbați și că știe exact ce își doresc aceștia în pat.

Acum în vârstă de 43 de ani, femeia din Australia a afirmat că a practicat prostituția timp de 12 ani și că a avut perioade în care a câștigat până la 2.000 de dolari pe noapte. Iar datorită vieții ei sexuale foarte active, Gwyneth Montenegro este de părere că niciun bărbat nu mai poate avea secrete în fața ei.

„Majoritatea bărbaţilor vor doar să aibă sex normal, standard. În 12 ani de profesie, procentul de bărbaţi pe care i-am întâlnit cu fantezii sau preferinţe ciudate în pat a fost într-adevăr foarte scăzut”, a spus australianca, ea adăugând că masculii nu își doresc neapărat să aibă alături o femeie frumoasă, ci aceasta să fie cât mai naturală. Mai ales în privința sânilor!

„Bărbăţia este foarte importantă pentru masculi. Ei simt o plăcere imensă în a simţi că deţin controlul şi că posedă o femeie. Băbaţii nu înşală dacă primesc atât sex cât au nevoie în relaţia lor de căsătorie. Doar pentru că se însoară, bărbaţii nu îşi pierd această dorinţă, iar dacă femeile renunţă la acest obicei, atunci ei se simt nevoiţi să facă un astfel de pas, în afara mariajului”, a spus Gwyneth Montenegro, care este de părere că bărbații care merg la prostituate, cât și cei care înșeală, fac acest lucru pentru a-și demonstra că sunt în continuare virili.

Asutralianca a mai dezvăluit că, pentru o mare parte dintre bărbații care au ajuns în patul ei, ea a fost un adevărat psiholog, deoarece dorința ascunsă a masculilor este să se simtă doriți și folositori, nu doar să facă sex și atât. Astfel că ea a avut cu aceștia multe discuții prin care a încercat să stabilească o conexiune reală, iar acest lucru ar trebui să-l facă și femeile în general, dacă vor ca relația lor să fie solidă și să dureze.