Synthia Jacob, o româncă de 30 de ani care s-a mutat din Pitești în Dubai, a ajuns să câștige până la 10.000 de dolari lunar în orașul din Emiratele Arabe Unite.

Românca a decis în plină pandemie să părăsească România, iar acest lucru s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care a luat-o în ultimul timp: în Dubai este instructor de fitness și primește aproximativ 100 de euro pentru un antrenament. Datorită acestui lucru Synthia Jacob și-a cumpărat și un apartament, la etajul 41 al unui zgârie-nori.

„Nu m-am apucat de sport neapărat pentru a schimba ceva la mine, nu am fost niciodată nici plinuță, nici slabă. Voiam să-mi elimin o slăbiciune, colegii râdeau de mine, eram foarte înceată. Aveam o teamă teribilă față de anumite exerciții fizice. În scurt timp, am devenit cea mai bună din grupă din cea mai slabă ce eram la început”, a spus românca de 30 de ani, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor.

După ce a ajuns în Dubai, Synthia Jacob și-a dezvoltat și paginile de pe rețelele de socializare, ajungând la 60.000 de urmăritori pe Instagram. Însă scopul ei este să aibă milioane de fani și să câștige zeci de mii de euro lunar.

„Influencerii mari, care au peste un milion de urmăritori pe Instagram, fac chiar și 10.000 de dolari pentru o singură postare. Vreau să-mi dezvolt contul pentru a face diverse colaborări cu restaurante, hoteluri, companii. Am crescut natural contul, fără postări plătite, fără promovare. Înainte, nu mai fusesem prezentă pe o platformă de social media, dar am realizat că fără ea nu voi avea clienți. Financiar sunt OK. Dar visul meu este ca fundația mea să ajute oamenii nevoiași, poate să am un show TV, să am o sală de sport la Dubai, vreau să-mi duc viața pe tiparul de acum. Poți ajunge să câștigi 10.000 de dolari pe lună, dacă ești instructor de elită. Am de gând să mai stau cel puțin 10 ani la Dubai, apoi să văd cum se modifică piața de fitness. Acasă nu-și permit oamenii să aibă un antrenor personal, chit că-l învață să trăiască sănătos”, a mai spus piteșteanca.