Ultimul episod din seria Do it yourself by Köber este aici și poate fi urmărit acum VOYO și PRO TV PLUS. În această săptămână vei învăța cum să folosești corect efectele decorative Zertificat pereți cu diamante și Stucco Veneziano de la Köber.

Adu strălucirea cerului înstelat la tine acasă cu Zertificat pereți cu diamante. Dă-le pereților din casa ta luciul sticlei cu Stucco Veneziano. Fă din casa ta o galerie de artă cu efectele decorative de la Köber.

În acest ultim episod al serie DIY by Köber vei afla cum să folosești corect efectele decorative dezvăluite mai sus, de ce ustensile ai nevoie, dar și ce culori ai la dispoziție. În plus, vei descoperi supriza pe care reprezentanții Köber o pregătesc pentru acest an.

Să trecem la treabă!

Stucco Veneziano

Sistem pe bază de apă pentru finisări decorative ale suprafeţelor interioare. Conferă suportului un aspect lucios, fin, cu umbre naturale, bogat în efecte cromatice. Ideal pentru hoteluri, sedii de firmă, clădiri istorice, vile, etc, cărora le dă o notă distinctă şi artistică. Sistemul DECORAL - efect Stucco Veneziano cuprinde 3 produse: 

  • Stratul de fond sau grundul 
  • Stratul de efect decorative 
  • Stratul final de ceara-pt luciu intens.

Zertifikat Pereţi cu Diamante

Produsul este o vopsea superlavabilă de înaltă calitate cu efect de diamante sau de ploaie de stele. Este destinat acoperirii suprafeţelor interioare pentru efectul său deosebit.Se recomandă în special pentru hoteluri, restaurante, birouri, clădirile instituţiilor publice precum şi locuinţele particulare. Produsele se nuanteaza cu pigmentii superconcentrati Cameleon, disponibili in 16 nuante. (un tub de 30m1/amorsa P8.5L si un tub pt vopsea de efect P8.5L).

Despre Köber

Cu o experienţă de peste 30 de ani, Köber este lider necontestat al pieţei româneşti de lacuri şi vopsele pentru uz casnic şi industrial. Companie privată, cu capital 100% românesc, Köber îşi propune în mod constant să-şi depăşească propriile limite şi să creeze în permanenţă produse performante, sustenabile, la standarde internaţionale de calitate.

Köber deţine, pe lângă un departament propriu de cercetare şi dezvoltare, o unitate modernă de producţie a lacurilor şi vopselelor industriale situată în Turtureşti (jud. Neamţ), o unitate de producţie a lacurilor şi vopselelor de uz casnic în Săvineşti (jud. Neamţ) şi o unitate de producţie a centralelor termice proprii, sub brandul Motan, situată în localitatea Vaduri (jud. Neamţ).