Dacă te-ai săturat să auzi veșnicul „e o perioadă încărcată, eu vin, dar vă costă” atunci când suni la zugrav, poate că e timpul să do it yourself! Acum nu mai ai nicio scuză. PRO TV și KÖBER îți pun la dispoziție pe platformele VOYO și PRO TV PLUS o serie de videoclipuri cu ajutorul cărora vei învăța să te descurci singur atunci când te hotărăști să renovezi prin casă.

În primul episod, Zertifikat cu microsfere ceramice, vei afla care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi înainte de a te apuca să văruiești, care e cel mai eficient mod de a întinde vopseaua, ce ustensile trebuie să folosești și cum poți obține culoarea dorită.

Să trecem la treabă!

Zertifikat cu microsfere ceramice

Aceasta este o vopsea albă, ultralavabilă în dispersie apoasă. Datorită microsferelor ceramice, care sunt particule foarte fine, cu o greutate redusă, rezistenţa vopselei la murdărire/pătare este imbunătăţită, astfel dezvoltând proprietăţi de ultra-rezistenţă la spălarea murdăriei şi protecţie anti-pătare. Produsul deţine clasa 1 de rezistenţă la uzură prin spălare cu detergenţi conform Standardului European 13300. 

Este o vopsea lavabilă care acționează ca un scut împotriva diferitilor agenți de murdărire: ceai, suc, cafea, ketchup, vin, cafea, ciocolată, creioane, pix, praf, urme de degete. 

Vopseaua Zertifikat cu microsfere ceramice este disponibila în 3 variante, în funcție de luciu: aspect mat, satinat și lucios și este destinată finisajelor deosebite, dar şi acoperirii suprafeţelor interioare şi exterioare intens solicitate. Se recomandă în special ca strat de renovare sau vopsire a suprafeţelor interioare și exterioare gletuite/tencuite, plăci de gips carton.

Vezi VIDEO mai jos!