Vica Blochina a vorbit despre perioada în care a fost dansatoare la barul Melody din Bucureşti. Lituanianca a povestit cum la barul care se afla la subsolul cinematografului Patria veneau nume importante, dar şi că a fost curtată de bărbaţi cu bani. 

Blonda povestește cum era în perioada când era dansatoare și ce cadouri primea atunci de la milionarii care o admirau. Vica Blochina a făcut dezvăluri și despre Ion Iliescu, Adrian Năstase, Viorel Cataramă sau Gigi Becali, clienți fideli ai clubului unde dansa și ea.

Născută în Lituania, Vica Blochina a apărut în spațiul public ca fiind „amanta lui Victor Pițurcă', pe care l-ar fi cunoscut pe vremea în care lucra ca dansatoare la clubul Melody.

”A venit un grec care avea vapoare și mi-a adus cadou un Rolls-Royce”

La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a detaliat Vica Blochina pentru o emisiune online.

Legături amoroase cu doi miniștri

Vica Blochina a dezvăluit că a avut legături amoroase cu doi miniștri, fără să le dezvăluie numele.

„La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii ’90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: ”Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo”. Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”.

Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Pițurcă la Melody

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea, ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit. S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire, timp de 16 ani, ea i-a fost amantă.

Foto Facebook