Cea mai longevivă relație de până acum a lui Cristi Borcea a fost, fără doar și poate, cu Mihaela, femeia care i-a fost soție din anul 1988, până în 2011, când fostul acționar de la Dinamo a ales să-și unească destinele cu Alina Vidican.

După un mariaj care a durat doar cinci ani, Cristi Borcea a ajuns în brațele Valentinei Pelinel, cea care îi este și astăzi soție, însă foarte activă în presă este în continuare Mihaela.

Recent, într-un interviu pentru Cancan, fosta soție a lui Cristi Borcea a afirmat că a mers la schi, chiar dacă în urma unei vizite la doctor, acesta i-a interzis să mai practice un astfel de sport.

„Medicii nu mi-au dat voie să schiez, dar îmi voi pune orteză. Am avut o intervenție chirugicală și la menisc, acum câțiva ani. Mi s-a spus și acum că trebuie să mă operez. Dar știu cum a fost după prima intervenție, am crezut că mor, mi-a fost foarte greu. Și tot foarte greu m-am recuperat”, a spus Mihaela Borcea.

Femeia de afaceri a dezvăluit că îi place foarte mult să schieze și că simte că 2024 este anul ei.

„Îmi place mult să schiez. Nu mă mai aventurez decât pe pârtii normale. Oamenii pot trăi cu asta, dar trebuie să ai mușchiul foarte bine dezvoltat. În America, zilnic am fost la sală.

Acum am mai mult timp pentru mine. Am zis că anul acesta e vremea schimbărilor. Normal că mi-e bine, acum simt și eu că trăiesc. Relaxare, mă ocup mai mult de sănătatea mea. Mă ocup și de casă. Mă bucur că am lăsat ceva în spate. Privesc cu drag când mă uit în urmă, realizările și contribuția mea. Mă regăsesc în tot ce am făcut”, a spus Mihaela Borcea.

foto: Facebook