Tot mai multe vedete apelează la medicii esteticieni. Este cazul și artistului Marcel Pavel, care la 64 de ani a decis că trebuie să intervină chirurgical la nivelul feței.

Cântărețul a mărturisit că nu este de acord cu intervențiile estetice, dar medicii i-au recomandat să-și facă această operație necesară.

Artistul a mărturisit că are un stil de viață echilibrat, are grijă la alimentație și face sport atunci când este posibil.

Cântărețul are o problemă oftalmologică, așa că medicii i-au recomandat o operație de blefaroplastie. Intervenția este programată pentru anul viitor, în luna ianuarie.

Să știți că o să îmi fac o intervenție până la urmă. Eu sunt împotriva (n.r. operațiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii oftalmologi să fac blefaroplastie. Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord. Da. (n.r. îi taie din pleoapa de sus). Și îmi e teamă să nu rămân mirat așa. (…) O să o fac în ianuarie. O să am trei evenimente, dar să văd cum fac', a declarat artistul la o emisiune tv.

Printre vedetele de la noi care au apelat la această intervenție chirurgicală pentru a avea un aspect mai tânăr se numără și: Dinu Maxer, Tania Budi, Cătălin Scărlătescu, Bianca Drăgușanu, Roxana Ciuhulescu.

Ce este blefaroplastia

Blefaroplastia sau liftingul pleoapelor este o intervenție chirurgicala de corecție a pleopelor căzute și implica îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime. Pe măsură înaintării în vârstă, pielea de la nivelul pleoapelor începe să-și piardă din elasticitate și se întinde, iar mușchiul care susține pleoapa slăbește. Ca urmare, excesul de grăsime se poate aduna deasupra și dedesubtul pleoapelor, determinând căderea pleoapei superioare și formarea de pungi sub ochi.

Fața capătă un aspect îmbătrânit și obosit în permanenta. În plus, în special la persoanele în vârstă, o pleoapa căzută mult poate reduce vederea laterala (vederea periferica), mai ales în părțile superioare și exterioare ale câmpului vizual. Blefaroplastia poate ameliora sau elimina aceste probleme de vedere și poate face că ochii să para mai tineri și mai alerți.

Foto Facebook