La începutul acestui an, fotbalistul brazilian Dani Alves a ajuns după gratii, fiind acuzat că a violat o tânără într-un club din Barcelona.

Chiar dacă inițial a negat că este vinovat și chiar și-a schimbat de mai multe ori declarația, iată că acum brazilianul a decis să recunoască tot.

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la Marca, fotbalistul a afirmat că este adevărat că a făcut sex cu tânăra, dar că nu a violat-o, așa cum pretinde ea, ci că totul a fost de comun acord.

Dani Alves ar fi mers zilele trecute în fața judecătoarei, la cererea lui, pentru a se confesa și a da o nouă declarație. Fostul fotbalist al celor de la FC Barcelona a fost însoțit de avocatul său și, chiar dacă inițial a afirmat că nu o cunoaște pe tânără, acum a dezvăluit că tânăra i-a făcut sex oral în toaleta clubului din Barcelona în care fata afirmă că a fost violată.

Din câte se pare, Dani Alves i-a spus acum judecătoarei că a negat toate acuzațiile deoarece nu dorea ca soția lui să afle că a înșelat-o. Însă, odată cu începerea procesului, aceasta l-a părăsit pe fotbalist!

Dacă va fi găsit vinovat, Dani Alves riscă să petreacă 12 ani în pușcărie.