În urmă cu aproximativ patru ani, Oana Zăvoranu a început să ia în colimator vedetele in România, în special cele care promovau în mediul online diferite produse.

Printre numele pe care le-a atacat „Querida” s-a regăsit și cel al Adelinei Pestrițu, despre care spunea că este doar o dansatoare care l-a păcălit pe Liviu Vârciu.

Deranjată de atacuripe pornite asupra ei, Adelina Pestrițu a decis în anul 2021 să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu pentru hărțuire și denigrare, cerând 100.000 de lei drept daune morale.

Anii au trecut, iar jurnaliștii de la Libertatea notează acum că Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu, însă suma pe care instanța a decis că trebuie să o plătească drept daune este de 10.000 de lei.

„Cine este, măi, practic, fetișoara asta? Este o fetișoară care acum 6 ani, 7 ani, nu știu când, a venit timid pe boxe. S-a dus și l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune. Din mia aia, 500 de euro și-a luat o gentuță, că își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel. Pinocchio cel manierat. Este una dintre cele mai mari mocangioaice cu ștate de plată.

Totul este o harneală și o vrăjeală, pentru că femeia mocangește tot, pentru că nu are nicio ocupație în afară de dansatul pe boxe în tinerețe și înșiratul bărbaților ca schimbatul șosetelor și că a fost nevasta lui Vârciu”, spunea Oana Zăvoranu despre Adelina Pestrițu. Iar acum aceste declarații o costă!

foto: PRO TV