În urmă cu doar câteva săptămâni, Dani Mocanu anunța pe internet că îl caută pe Marius Csampar, unul dintre cei mai cunoscuți criminali din România, care ar fi trebuit să petreacă după gratii 99 de ani.

După doar 22 de ani și cinci luni, Marius Csampar a fost eliberat din închisoare, pe motiv că s-a îndreptat, iar primul care a început să-l caute a fost manelistul Dani Mocanu.

@thuglife6078

##danimocanu ##mariuscsampar ##romania ##criminal ##bataliasecolului##mafia

♬ sunet original - thuglife6078

Dacă inițial nu s-a știut de ce îl caută, iar Marius Csampar chiar i-a sugerat să nu îl mai caute, se pare că, până la urmă, cei doi s-au întâlnit. Iar motivul este unul de-a dreptul incredibil și nimeni nu se aștepta la un așa deznodământ!

@romania777viral

##danimocanu10 ##mariuscsampar ##romania777viral ##info ##nou

♬ sunet original - ROMANIA VIRAL????

Dani Mocanu a postat pe YouTube în urmă cu doar câteva zile o nouă melodie, „Vulturul și porumbeii”, iar invitatul special din videoclip este chiar... Marius Csampar! Iar în doar trei zile, melodia a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări și a ajuns pe locul 2 în trending.

Pe lângă faptul că a lansat un videoclip în care apare temutul criminal, Dani Mocanu a și postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Marius Csampar și care au adunat câteva zeci de mii de like-uri.