Adina Halas, una dintre primele asistente tv din România, a făcut câteva dezvăluiri inedite despre viața ei intimă.

Adina Halas este căsătorită de 13 ani cu Lucian Hugeanu, cunoscut ciclist român, dar și instructor de sport, care a și reușit să câștige campionatul național de ciclism, în mai multe rânduri. Acesta se bucură de performanțe în ciclism și în afara țării. Cei doi au împreună un copil, un băiețel pe nume Serghei (11 ani).

Ce ar face Adina Halas dacă soțul i-ar fi infidel

Vedeta în vârstă de 43 de ani a dezvăluit în cadru emisiunii Ego Life cum ar gestiona ea infidelitatea soțului. Recunoaște că ar încerca să treacă peste episodul de infidelitate, dar crede că s-ar răzbuna.

Încerc să dau un răspuns sincer. Primul impuls este să-i rupi capul. Cred că nu aș mai putea fi aceeași în relația cu el. Și chiar dacă aș alege să rămân în continuare în relație, nu ar mai fi la fel, ci s-ar vedea lucrul ăsta în timp. Sunt convinsă că sunt femei care pot trece peste lucrul acesta. Și dacă aș fi tentată să trec peste lucrul ăsta, sunt convinsă că nu ar rezista relația în timp. Poate că aș căuta validare sau nevoie de răzbunare în altă parte.”, spune Adina Halas.

În ceea ce privește divorțul, vedeta mărturisește că ar încerca să lupte pentru relație și să-și rezolve problemele, abia apoi s-ar gândi la divorț: ”Aș face cu siguranță un efort să îmi păstrez familia, având în vedere că la mijloc e un copil. Aș încerca, pentru că aș avea un motiv în plus să fac lucrul acesta.

Nu știu dacă aș putea, nu m-aș sacrifica pentru că și copilul din acel cuplu ar simți că nu este reală acea împăcare. Dar aș încerca și dacă mi-ar ieși, ne-am împăca, dacă nu, relația s-ar încheia.”, a adăugat Adina Halas.

Foto Facebook