”Prințul”, așa cum a fost supranumit pe vremea în care era fotbalist activ, iubește din nou! Adrian Cristea formează un cuplu cu Andreea Roșca, o tânără din Cluj-Napoca, oraș în care s-a stabilit și fostul sportiv. Cei doi și-au ținut secretă relația, până la finalul lunii trecute, când s-au afișat împreună. 

Andreea Roşca şi Adrian Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Andreea Roșca a rupt tăcearea și a făcut primele declarații despre relația lor: „Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca .

Andreea Roșca a studiat Dreptul și desfășoară afaceri imobiliare. De asemenea, este pasionată de sport și călătorii. Cu ceva ani în urmă, avocata din Cluj a acordat un interviu în care a vorbit despre reacțiile pe care le provoacă. Despre bărbați, Andreea spune că sunt ”un fenomen interesant și destul de greu de deslușit”.

„Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor. (...) Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun. 

Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți”, a explicat Andreea Roșca pentru cluj24.ro.

Adrian Cristea, considerat un Don Juan al fotbalului

Fostul fotbalist de la Dinamo sau FCSB, care s-a retras din activitate în 2017, are o fată, pe Rania, cu fosta parteneră Denisa Nechifor. Adrian Cristea s-a iubit în perioada în care a jucat la U Cluj cu Bianca Drăgușanu, care venea frecvent în capitala Ardealului și era alături de fotbalist. 

Foto Instagram