Ajuns la 45 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la începutul acestui an, Adrian Mutu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sandra, cea de-a treia lui soție.

Înainte de relația cu Sandra, Adrian Mutu s-a mai iubit cu Alexandra Dinu, alături de care un băiat, și cu dominicana Consuelo Matos, alături de care are două fete.

Într-un interviu pe care l-a oferit recent celor de la Fanatik, Adrian Mutu a vorbit despre fostele lui soții și despre copiii pe care îi are cu acestea, afirmând că Adriana, fiica lui cea mare, și-a făcut iubit.

„E o relație normală cu Alexandra Dinu. Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui. Dacă avem ocazia să vorbim despre Mario, o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten. Orice tată de fată este gelos, îți dai seama. Mă ia inima numai când stau să mă gândesc. Relația noastră nu mai e ce a fost. Nu e fotbalist, păi dacă mai era și fotbalist... Nu îmi doresc asta”, a spus Adrian Mutu.

foto: YouTube