Alex Ashraf a făcut primele despre divorțul de Oana Zăvoranu. Invitat în cadrul unei emisiuni tv, fostul soț al vedetei și-a prezentat partea sa de adevăr.

Bărbatul susține că el a fost cel care a decis să pună capăt relației de 10 ani și tot el a înaintat și divorțul după 7 ani de căsnicie cu actrița.

Fostul soț al „Queridei” a mai dezvăluit că a plecat din casa vedetei doar cu hainele sale și că s-a retras din afacerea clinicii pe care vedeta o deține în Capitală.

Alex Ashraf rupe tăcerea

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele! Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei.

Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea”, a spus Alex Ashraf.

Deranjat de acuzațiile dure făcute de Oana Zăvoranu, fostul soț vrea să îți caute dreptatea în instanță.

„Nu mă mai întorc niciodată, putea să spună că a divorțat, atât, ca doi oameni maturi. Se pare că a ales o cale destul de urâtă. Eu o să discut tot în instanță, nu vreau să vorbesc urât de ea. Când doi oameni nu se mai iubesc, se despart. Eu trec prin niște momente foarte grele, o să mi le rezolv singur. Nu am nimic de discutat despre o nouă relație, e viața mea personală.”, a mai spus bărbatul de 35 de ani.

Oana Zăvoranu a făcut până acum mai multe acuzații dure la adresa fostului partener de viață.  După mai bine de 7 ani de căsnicie și un deceniu de relație, legătura dintre cei doi s-ar fi rupt din cauza infidelităților și trădării. Actrița susține că fostul ei soț i-a furat banii și s-a mutat la actuala iubită.

Foto FAcebook